Træner
Bettina Sølvberg Nielsen
Birgitte Andersen
I 1980, da jeg var 14 år, startede jeg med at spille basketball. Jeg spillede 5 år i Vejle. Derefter et år i Sønderborg, hvor jeg også fik en basketball træneruddannelse på Idrætshøjskolen. Siden flyttede jeg til København, hvor jeg spillede for Falcon og Stevnsgade på eliteniveau. Både i Falcon og Stevnsgade trænede jeg ungdomshold. En knæskade satte en stopper for elitebasketball og i de følgende år trænede jeg flere hold blandet andet to herrehold i USG. I 1994 til 1997 boede jeg i Seattle i USA hvor jeg selvfølgelig også spillede basketball - på et herrehold (!) i en BIOTEK liga(!!). I 1997-2000 var jeg tilknyttet USG hvor jeg var spillende træner på dameholdet. Efter flytning til Måløv i 2000 har jeg spillet i Herlev og Stevnsgade på sekunda hold. Jeg har fået lavet nye korsbånd i begge knæ og har været igennem flere mimiskoperationer, så nu holder jeg kun til træning med U10.

Jeg har tre drenge på 9, 12 og 14 år, hvoraf de to yngste spiller i Jonstrup på U10 og U12/U14. De har spillet i Jonstrup i 3 år, og jeg har været træner for U10 i 2 år sammen med Flemming. I år har jeg også sagt ja til at træne U8. Den største glæde for mig er at se børn udvikle en glæde ved at spille basketball og få en tro på sig selv og hinanden igennem holdsport. Til dagligt arbejder jeg som forsker i fedme og sukkersyge på Novo Nordisk.
Christian Hellbrandt
Ud over træner rollen har Christian ansvaret for det praktiske ved turneringer, så som dommerbords udstyr, Protokoller og scoringstavle.
Dan Filrup
Jeg hedder Dan Filrup og er 54 år gammel.

Min interesse for basketball startede tilbage på HF i slutningen af ''''70 erne. Jeg blev for alvor bidt af det i vinteren 1979-80 hvor jeg var på et ophold på Den Jyske Idrætshøjskole i Vejle og siden har interessen ikke sluppet taget!
På idrætshøjskolen rendte jeg også ind i Anette..... Og vi har sammen haft passionen for basketball lige siden!
Da jeg var færdig på højskolen begyndte vi begge at spille i BMS, men den var lige stor nok hvis man ikke var på de bedste hold, så i februar 1981 tog Anette og jeg initiativ til at stifte Jonstrup basketball klub.
Efter en afstikker i det midtjyske, nærmere bestemt Ry, hvor Anette og jeg også stiftede Ry basketball, var vi i sommeren 1986 tilbage i Ballerup og Jonstrup basket!
Siden har jeg udover mit eget spil på klubbens herrehold, trænet og dømt, siddet i bestyrelsen på næsten alle poster, deltaget i de to daværende støtteforeninger, Venneforeningen og støtteforeningen til Jonstrup basketball med at skrabe penge ind til driften, bla via uddeling af telefonbøger, salg af støttelodder, arrangering af stævner, arrangere loppemarkedet ved Ballerup rådhus og initiativtager til Ballerup kræmmerfestival.

Jeg har i to omgange i starten af ''''90''''erne været coach på udvalgt hold for juniorherrer i det daværende Københavns basketball forbund.
Jeg var i samme periode A-dommer og i to år formand fordommerudvalget i Københavns basketball forbund.
Siden 1998 har jeg siddet i disciplinærudvalget under Danmarks basketball forbund.
Jeg har indtil for tre år siden udelukkende trænet drenge/ herrehold, men tog for tre sæsoner springet og begav mig ud på den tynde is og overtog ansvaret for klubbens damehold i 2 division damer øst.

Så som min datter skriver andetsteds har mit og familiens liv i den grad været centreret om Jonstrup!!! Og det bliver det nok ved med lidt endnu....
Flemming Clausen
Interessen for basket stammer fra Canada, hvor jeg boede indtil jeg var 15 år og hvor jeg spillede basket i highschool.
I Danmark har jeg spillet for B1909 i Odense mens jeg læste og senere lidt motionsbasket i Stevnsgade.
Jeg har været ungdomstræner i Jonstrup i 12 år og har i perioder været medlem af klubbens bestyrelse Pt. træner jeg nogle super talentfulde skønne U10 drenge sammen med Birgitte og min datter Lisbeth. Mit mål er at udvikle drengenes glæde ved at spille basket sammen med gode holdkammerater, udvikle deres talent og give dem tro på sig selv.
Jan Kolar
Johan Filrup
Lene Martens
Træner 
 
Jeg har 2 børn som spiller/har spillet i klubben, de har spillet basket siden 2002 og 2003.

Min søn Rasmus spiller på Jonstrups herrerhold. Min datter Sofie spiller på dameholdet

Min interesse for klubben og spillet kom hurtigt, det var hyggeligt at komme i klubben og vores børn levede næsten i hallen.

Jeg har været aktiv i klubben stort set fra 2003, opgaverne har været forskellige på rejsen. Der har været opgaver som holdleder, bestyrelses medlem (af et par omgange i alt ca. 6 år), træner (har opstartet) Fitnessbasket, Nanobasket og Handicapbasket (stadig aktiv)og så har jeg været medlemsansvarlig i omkring 7-8 år.

Jeg er stadig medlemsansvarlig (mest på det administrative plan, da jeg ikke er i hallen så ofte, efter mine børn er blevet voksne). Ud over det er jeg træner på vores Jonstrup Olympics hold (for udviklingshandicappede)

Jeg har været på kursus i Fitnessbasket og Nanobasket.

Marie Madsen
Ole Jansen
Jeg begyndte som træner i Jonstrup Basketballklub da Marius(min søn) i august 2013 sagde,
at han ville gå til basketball.

Jeg har dermed 2 års trænerfaring, når denne sæson er slut.

Min primære baggrund ligger i 25 års spillererfaring (1976-2001).
Jeg har spillet i 2 klubber, Stevnsgade Basketballklub som ungdomsspiller og "Old Boy"
og BK 73 som jeg har spillet knap 150 divisions- og pokalkampe for.

Mit mål med U12 er helt klart at spille hurtigt og "sjovt" angrebsbasket krydret med et aggressivt forsvar
Og så selvfølgelig at vinde.
Patrick Hoe Wohlgemuth
Rasmus Jessen
Rasmus træner for Micro MIX
Victor Wilquin
Victor træner for Micro MIX     
Hjælpetræner
Emilia Winnie Quach Andersen
Magnus Olin Steensboe
Nicklas Pedersen
Oscar Funck Barfod
Philip Pedersen